När tebladen inte tillåts oxidera tillverkas grönt te, vilket medför att teet får en mer vegetabilisk smak som kan föra tankarna till hö, gräs, alger och hav. Tillverkningssättet gör att tebladen bibehåller mycket av dess nyttiga ämnen som naturligt förekommer i bladen. Därför innehåller det rikliga mängder nyttiga antioxidanter och även en mindre mängd vitaminer och mineraler.
Citron, Jasmine, Bergamott
Storbladig grönt te
Neutral, Kina
Gojibär, Havtorn
Citron, Ros, Citrongräs, Bergamott, Jordgubb, Svartvinbär
Svarta vinbär, Jordgubb, Lingon, Rödklint
Hallon, Citrongräs
Citron, Ingefära
Nötigt med en frisk blommig karaktär
Ananas, Apelsin, Papaya, Jordgubb, Malva
Tropiska blommor, Röda vinbär, Jordgubb
Körsbär
Kanel, Kardemumma, Apelsin, Nejlika, Rosépeppar
Havtorn, Jordgubb, Yoghurt
Hallon, Björnbär, Blommor
Päron, Ingefära
Neutral, Kina (Lime)
Papaya, Vanilj, Ros, Ringblomma
Apelsin, Äpple, Kanel, Nejlika
Äpple, Fläder, Lime